Florian van den Bosch aka "VanderWood" is 14 jaar en woonachtig in Nieuwleusen. Zijn carrière begon in 2016 toen hij zijn eerste set kocht via marktplaats.  Al snel volgde er een professionelere set omdat goede apparatuur een vereiste moet zijn.  Met het veelvuldig oefenen van zijn mix- en draaitechnieken gaf Florian in de zomer van 2017 zich op voor "Nieuwleusen got talent". Deze talentshow tijdens het Oranjefeest in Nieuwleusen won Florian met 3x een tien. Na deze prestatie werd hij geïnterviewd voor Vechtdal FM en draaide zaterdag een set voor de radio en na afloop van de befaamde autorodeo sloot hij het feestje af in de tent. Door deze prestatie werd Florian nog fanatieker. Inmiddels ook gevraagd voor de wat grotere verjaardagsfeestjes, teenage party's .  In Maart 2018 won Florian de voorronde  categorie DJ van organisatie Kunstbende. 

Kunstbende is de wedstrijd voor jong creatief talent in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater.

De finale werd op 25 maart 2018 gehouden in poppodium Hedon. Florian won wederom met lovende woorden van de jury. Hiermee werd Florian Overijssels Kampioen. Hij verkreeg  het befaamde ticket om in de landelijke finale te staan van Kunstbende op 30 juni 2018 in de Westergasfabrieken te Amsterdam. Deze won hij helaas niet maar met goede en positieve feedback van o.a. Hasse de Moor, Duncan Stuttenheim, The nanny van Martin Garrix en Pyradox kan hij zeker verder! 

In de zomer van 2018 draaide Florian inmiddels op grote festivals zoals Vechtval in Dalfsen, BAM festival in Hengelo, en opende hij het festival Explosion in Ommen. 

Op 28 oktober 2018 deed Florian mee met het NDJK (Nederlandse DJ Kampioenschappen). Wederom werd hij winnaar van deze voorronde en had zich hiermee geplaatst voor de finale in de categorie DJ junior t/m 18 jaar. De finale vond plaats in het Limburgse Landggraaf op 9 december. 

Florian won wederom en werd hiermee Nederlands Kampioen! Door deze prestatie werd hij door nog meer pers opgemerkt en geïnterviewd.

Sinds 2018 is Florian wekelijks in de Newtonestudio's te vinden van producer Mark Koller. Hier werkt hij aan zijn nieuwe tracks die binnenkort uitkomt.


2019

Maart                 Winnaar Kunstbende Overijssel